Vizos į Kiniją

http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20081111154225/halo/images/thumb/2/2b/China-flag.gif/120px-China-flag.gif

 

Konsulate dokumentai priimami:antradieniais ir ketvirtadieniais.

Reikalingi dokumentai vizai gauti:

  • Galiojantis pasas 6 mėn. po kelionės
  • 1 nuotrauka baltame fone
  • Skrydžio bilietų kopija
  • Viešbučio rezervacijos kopija
  • Medicininių išlaidų draudimas
  • Anketiniai duomenys

 

Tipas

Per 3 – 4 d.d

Antrad.- ketvir. 

Ketvir. – antrad.

Per 6-7 d.d

Antrad.- antrad.

Ketvir. – ketvir.

Vienkartinė iki 3 mėn.

(šalyje galima išbūti iki 30d.)

125 EUR 99 EUR

Dvikartinė iki 6 mėn. 

(šalyje galima išbūti iki 2x30d.)              

135 EUR 109 EUR

 

 

Dėl informacijos vizų klausimais teirautis: